Edwin Troost

 

 

Edwin Troost

Ingenieur en ontwerper

‘Less is More’ vat mijn kijk op zowel het leven als op architectuur goed samen. Deze reflectie is dan ook terug te zien in de meeste ontwerpen. Binnen Studio voor Bouwkunst ligt op ontwerpniveau mijn discipline op indeling, interne beleving en klimatologisch ontwerpen.

Jeroen van Zutphent

 

 

Jeroen van Zutphent

Ingenieur en ontwerper

‘More is outside the box’. Architectuur is voor mij eigenzinnig, uniek, maar herkenbaar in de weerspiegeling van de bewoner. Ik benader elk project het liefst blanco zonder restricties waarin voor mij de kavel, zichtlijnen en bewoner leidend zijn. Voor elke opgelegde restrictie wordt een passende oplossing bedacht. Deze omgekeerde wijze van ontwerpen resulteert in de eigenzinnigheid die in de architectuur zo waardevol is.