Studio voor Bouwkunst in Trots op Meppel – dec. 2019

Twee ondernemende en zeer klantgerichte bedrijven Bloemen Bouw B.V. en Studio voor Bouwkunst hebben hun krachten gebundeld. Door de samenwerking is er een nieuw concept uitgerold. Iedereen is tegenwoordig met duurzaam bezig maar het oog wil ook wat en door deze gedachten samen te voegen is ‘NOVUM’ ontstaan.

 

STANDAARD UNIEK ONTSTAAN UIT ERVARING
Gepassioneerde mannen die geloven in een passend product voor elke klant. Prachtig hoe de mannen vertellen over ‘NOVUM’ en de gedachte hierachter.

 

‘Standaard Uniek’
“Bij ‘NOVUM’ combineren wij ervaring met vernieuwing wat heeft geleid tot onze nieuwe duurzame woningserie. Het is niet standaard maar ‘Standaard Uniek’. Want bouwen is meer dan alleen stenen stapelen. Begeleiding, keuzevrijheid, het leveren van kwaliteit en ontzorgen, dat is ons doel,” vertelt Ricardo gepassioneerd. Met de woningserie maken zij dit allemaal voor de klant mogelijk. Er is veel keuzevrijheid en zij begeleiden de klant tijdens het traject van A tot Z. “We leveren kwaliteit door te bouwen met het zeer duurzame Kingspan TEK”, zegt Ricardo vol trots.

 

Studio voor Bouwkunst
Edwin Troost en Jeroen van Zutphent, van Studio voor Bouwkunst, zorgen met hun jonge en verfrissende blik voor sprekende en slimme ontwerpen. Kijk maar eens naar de woningen langs de N375 die sinds kort zijn opgeleverd in de nieuwbouwwijk ‘Broeklanden’. Een paar van die bouwkunsten zijn namelijk door hen gebouwd.

 

Bloemen Bouw
Bloemen Bouw zorgt voor een perfecte en duurzame realisatie door de vele jaren ervaring. Vader Arend en zoon Ricardo zijn mannen waarbij je voor de onderhoud, verbouw en nieuwbouw voor de particuliere en zakelijke markt terecht kan.