Jeroen van zutphent

Visie & Exterieur

Architectuur is voor mij eigenzinnig, uniek, maar herkenbaar in de weerspiegeling van de bewoner. Ik benader elk project het liefst blanco zonder restricties waarin voor mij de kavel, zichtlijnen en bewoner leidend zijn. Voor elke opgelegde restrictie wordt een passende oplossing bedacht. Deze omgekeerde wijze van ontwerpen resulteert in de eigenzinnigheid die in de architectuur zo waardevol is.


“Architecture is about trying to make the world a little more like our dreams” – Bjarke Ingles

EDWIN TROOST

Indeling & Bouwbesluit

‘Less is More’ vat mijn kijk op zowel het leven als op architectuur goed samen. Deze reflectie is dan ook terug te zien in de meeste ontwerpen. Binnen Studio voor Bouwkunst ligt op ontwerpniveau mijn discipline op indeling, interne beleving en klimatologisch ontwerpen.

“Less is more” Ludwig Mies van der Rohe

 

Ontwerpen op maat

Studio voor Bouwkunst ontwerpt voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Of de vraag nu gaat over een nieuwbouwwoning, aanbouw, verbouwing, transformatie, herbestemming of verduurzaming: Met onze creatieve kijk creëren we altijd iets unieks.

Omgevingsvergunning

Studio voor Bouwkunst verzorgt de omgevingsvergunning voor zijn eigen gemaakte ontwerpen, maar ook voor ontwerpen van derden of klanten. Onder andere van een volledige nieuwbouwwoning tot verbouwing en van transformatie tot dakkapel.

Advies en diensten

Studio voor Bouwkunst is ook inzetbaar voor advies en kleinere diensten zoals:

  • Leveren van Energielabels
  • Het maken van Impressies
  • Opstellen van een BENG-berekening
  • Bouwbesluit berekeningen